fbpx

Who JOINed? Meet Sem.

Mijn naam is Sem, ik ben 22 jaar en woon in de mooiste stad van Nederland, Amersfoort. Ik ben actief in het BI & DATA Team en verantwoordelijk voor de regio Zuid-Holland.

Hoe is je eerste maand bij JOIN gegaan? Klopt het met je verwachtingen?
Heel goed! De manier waarop ik ben opgevangen en er wordt omgegaan met mijn ontwikkeling is bewonderenswaardig. Er komt natuurlijk heel veel informatie op je af, maar dit wordt heel goed verspreid en aangepast naar je eigen behoeftes en tempo.

Wat is het leukste dat je de afgelopen weken hebt meegemaakt bij JOIN?
Ik vond de salesweek leuk: leuk om de teams gemixt te hebben en van elkaar te leren, winnen was ook wel leuk natuurlijk. Verder vind ik het werk leuk, geen dag is hetzelfde.

Wat is je grootste leermoment geweest de afgelopen maand? 
Met een goede voorbereiding kom je heel ver.

Wat wil je nog graag leren? Is er iets waar je beter in wilt worden? 
Geen idee, er is nog zoveel te leren. Ik merk wel wat er op me af komt.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag bij JOIN er voor jou uit?
Mijn dag begint om half 7. Na het douchen fiets ik naar de trein en kan rustig mijn dag opstarten in de trein. Als ik op kantoor aankom, zet ik mijn computer aan met een bak(je) koffie om mijn dag voor te bereiden: wat staat er gepland, waar liggen kansen en wat moet ik doen om mijn weekdoel te halen. Dit bespreek ik allemaal in de dagstart met één van mijn teamgenoten. We kijken of we hulp nodig hebben van elkaar en dan ben ik van 9 tot 12 bezig met kandidaten klanten berichten sturen, eigenlijk alles doen om mijn netwerk uit te breiden, een vacature in te vullen of juist met een goede kandidaat een nieuwe klant te zoeken.

Tussen half 1 en half 2 lunch ik en dan vanaf 2 uur weer bellen tot een uur of 5. Ik eindig met een dag afsluiting en ga de volgende dag daarna voorbereiden. Kortom: genoeg te doen.

Na een drukke dag vol met trainingen, afspraken en meetings, hoe zorg jij ervoor dat je ontspant na zo’n werkdag?
Ik kan in de trein al makkelijk alles loslaten, maar als ik thuis ben, kook en sport ik graag.

Heeft iets of iemand je geïnspireerd op het vlak van onze chapter waarden vertrouwen/groei/toewijding/plezier? 
Eigenlijk iedereen wel, op alle gebieden. De sfeer is gewoon heel open en iedereen staat open voor hulp.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? 
Een goede voorbereiding is vaak al meer dan de helft van het werk.

Wat zou jouw advies zijn voor de volgende starters?
Er loopt heel veel ervaring rond bij JOIN, maak er dus gebruik van.

Nieuwsgierig geworden naar JOIN als werkgever? Lees hier meer.