fbpx

Who JOINed? Meet Stan.

22 JANUARI, 2024 | WHO JOINED

Mijn naam is Stan Kraaijvanger en ik ben alweer 24 lentes jong. Ik ben woonachtig in Amsterdam voor iets meer dan 3 jaar. Ik heb net mijn opleiding Technische Bedrijfskundige afgerond en ben nu zelf Headhunter Microsoft Dynamics in het ERP&CRM team binnen JOIN.

Hoe is je eerste maand bij JOIN gegaan? Klopt het met je verwachtingen?
Mijn eerste maand ging goed en ik ben meer in contact met kandidaten dan ik eigenlijk had verwacht. Ik had eigenlijk verwacht dat ik meer actief zou zijn via LinkedIn, echter door het grote netwerk van JOIN ben ik veel in gesprek met kandidaten en pak ik het snel op.

Wat is het leukste dat je de afgelopen weken hebt meegemaakt bij JOIN?
Het leukste wat ik afgelopen weken heb meegemaakt, is denk ik mijn eerste kennismaking met JOIN (de lezer zal zich heel sterk afvragen wat dit was).

Wat spreekt je het meest aan aan werken bij JOIN?
Zoals meerdere jonge mensen aan het begin werd ik veel benaderd door verschillende recruiters. Ik had op veel verschillende plekken kunnen beginnen, maar het menselijke aspect binnen JOIN staat mij het meest aan.

Wat is je grootste leermoment geweest de afgelopen maand?
Ik ben vrij kritisch/analytisch van aard en zo ben ik ook opgeleid. Daarentegen doe ik ook veel aannames op basis van een profiel. Maar soms is het juist goed om gewoon het gesprek aan te gaan en er gaandeweg achter te komen of mijn aanname klopt (ik zal het verklappen: vaker niet dan wel).

“Bij JOIN wil ik leren hoe ik beter kan worden in sales op een menselijke manier waar beide partijen beter van worden.”

Wat wil je nog graag leren? Is er iets waar je beter in wilt worden?
Zoals veel jonge mensen is het ooit mijn idee iets voor mijzelf te starten, daarom heb ik tijdens mijn opleiding ook gekozen voor de minor ‘Start Up Your Business In Technology’. Bij JOIN wil ik leren hoe ik beter kan worden in sales op een menselijke manier waar beide partijen beter van worden.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag bij JOIN er voor jou uit?
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet alles aan doe om zo lang mogelijk te kunnen blijven liggen. Dus skip ik mijn ontbijt onder het mom van intermittent fasting en begin ik mijn dag met koffie op kantoor met wat collega’s en paar laconieke grapjes bij het automaat. Dan pak ik een dagstart en bel ik kandidaten.

Na een drukke dag vol met trainingen, afspraken en meetings, hoe zorg jij ervoor dat je ontspant na zo’n werkdag?
Na een drukke dag is het toch wel het lekkerst als ik thuis kom en ik meteen kan gaan sporten. Daarna eten, mijn PS5 opstarten en spelen met wat vrienden. Dit doe ik om de dag, want als ik ga koken kom ik ook helemaal tot mijn rust.

Heeft iets of iemand je geïnspireerd op het vlak van onze chapter waarden vertrouwen/groei/toewijding/plezier?
Niemand minder dan mijn lieftallige collega/manager Tom Kieft. Ik vind het bewonderenswaardig dat hij ieders proces op de voet volgt en weet bij te springen waar nodig, om de rust te bewaren. Daarnaast is hij ook altijd in voor een grapje.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Daar vraag je me wat, maar ik denk dan toch ‘behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden’. Dit geldt op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Wat zou jouw advies zijn voor de volgende starters?
In het begin kan het wat veel informatie zijn, dus pak je rust wanneer nodig en wees niet bang om hulp te vragen.

Meer JOIN'ers leren kennen?

Who JOINed? Meet Hakima.

Who JOINed? Meet Hakima.

April 25, 2024 Who JOINed

Who JOINed? Meet Hakima. 25 APRIL, 2024 | WHO JOINED Mijn naam is Hakima, 46 jaar wonend in het beroemde Nederlandse

Lees verder